Barista op Locatie

De Koffie Eend

De Koffie Eend is een Citroën Acadiane uit 1980 en is voorzien van een professionele espressomachine met 2 zetgroepen. We serveren rond de 100 koppen koffie per uur. Naast koffie hebben we natuurlijk ook verse thee en huisgemaakt biologisch seizoensgebak. We gebruiken zowel gewone melk als plantaardige melk, zodat er voor iedereen wat is. Op aanvraag serveren we verrassende ijskoffies.

De Pick-Up

Met zijn stoere uitstraling is de Pick-Up een goede verschijning op vele verschillende evenementen. Net als De Koffie Eend is deze aansprekende wagen een espressobar op locatie. Doordat de luifels aan drie kanten open kunnen klappen, geeft dit een open en gastvrije uitstraling.

Onze Tarieven

Prijs De Koffie-Eend of De Pick-Up€200,- per dagdeel
Prijs per koffieconsumptie€3,- per consumptie
Huisgemaakt gebak€2,50 per stuk
Kilometervergoeding €0,25 per kilometer
Barista €25,- per uur

Wat kun je verwachten?

  • Natuurlijk een vriendelijke en gastvrije service van onze 2 professionele SCA gecertificeerde barista’s.
  • Alle producten zijn vers. De koffiebonen zijn vers gebrand en het gebak is vers gebakken. Op aanvraag houden we natuurlijk rekening met dieetwensen en allergieën.
  • Er kan worden gekozen uit iedere soort koffie, dus er zit geen meerprijs aan cappuccino’s, flat whites of koffies met plantaardige melk.
  • Vanaf 50 gasten komen we met 2 barista’s langs om de koffie te serveren. Dit in verband met snelheid en het behouden van de kwaliteit. Zo kan iedereen van hun kop koffie genieten.
  • Ons huisgemaakt gebak wordt vers bereid met biologische producten en seizoenstoppingen. We hebben onder andere heerlijke muffins, brownies, boterkoek en vegan carrot cake voor bij de koffie.