Barista op Locatie

Onze passie voor koffie delen we graag op locatie. Met ons enthousiasme en gastvrijheid creëren we een speciaal moment voor iedereen die een kop koffie komt halen. Onze Koffie Eenden maken de ervaring compleet. De beide barren hebben een gezellige en professionele uitstraling en spreken daardoor veel mensen aan.

Zin gekregen in goede koffie? Wij zijn telefonisch bereikbaar om de wensen door te spreken. Liever contact via de mail? Stuur ons dan een mail of vul het contactformulier in.

Onze contactgegevens zijn:

De Koffie Eend

De Koffie Eend is een Citroën Acadiane uit 1980 en is voorzien van een professionele espressomachine met 2 zetgroepen. We serveren rond de 140 koppen koffie per uur. Naast koffie hebben we natuurlijk ook verse thee en huisgemaakt biologisch seizoensgebak. We gebruiken zowel gewone melk als plantaardige melk, zodat er voor iedereen wat is. Op aanvraag serveren we verrassende ijskoffies.

De Pick-Up

Met zijn stoere uitstraling is de Pick-Up een goede verschijning op vele verschillende evenementen. Net als De Koffie Eend is deze aansprekende wagen een espressobar op locatie. Doordat de luifels aan drie kanten open kunnen klappen, geeft dit een open en gastvrije uitstraling.

Onze Tarieven

Het is prettig om te vooraf te weten waar je aan toe bent. Wij leveren onze diensten vanaf €150 exclusief btw per uur. Hierbij wordt er onbeperkt koffie geschonken per geboekt uur. Heeft u speciale wensen, zoals ijskoffie, huisgemaakt gebak of iets totaal anders, dan bespreken we natuurlijk graag de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

  • Natuurlijk een vriendelijke en gastvrije service van onze 2 professionele SCA gecertificeerde barista’s.
  • Alle producten zijn vers. De koffiebonen zijn vers gebrand en het gebak is vers gebakken. Op aanvraag houden we natuurlijk rekening met dieetwensen en allergieën.
  • Er kan worden gekozen uit iedere soort koffie, dus er zit geen meerprijs aan cappuccino’s, flat whites of koffies met plantaardige melk.
  • Vanaf 50 gasten komen we met 2 barista’s langs om de koffie te serveren. Dit in verband met snelheid en het behouden van de kwaliteit. Zo kan iedereen van hun kop koffie genieten.
  • Ons huisgemaakt gebak wordt vers bereid met biologische producten en seizoenstoppingen. We hebben onder andere heerlijke muffins, brownies, boterkoek en vegan carrot cake voor bij de koffie.