Barista op Locatie

De Koffie Eend

De Koffie Eend is een Citroën Acadiane uit 1980 en is voorzien van een professionele espressomachine met 2 zetgroepen. We serveren rond de 100 koppen koffie per uur. Naast koffie hebben we natuurlijk ook verse thee en huisgemaakt biologisch seizoensgebak. We gebruiken zowel gewone melk als plantaardige melk, zodat er voor iedereen wat is. Op aanvraag serveren we verrassende ijskoffies.

De Pick-Up

Met zijn stoere uitstraling is de Pick-Up een goede verschijning op vele verschillende evenementen. De Pick-Up is flexibel inzetbaar als zowel koffiebar, sappen- en smoothiebar, ontbijtbar, lunchbar, poffertjeskraam, of allemaal tegelijkertijd.

Alle producten die we gebruiken voor de maaltijden zijn biologisch en van het seizoen, waardoor het nog lekkerder smaakt.

Onze Tarieven

Prijs De Koffie Eend of De Pick-Up€200,- per dagdeel
Prijs per koffieconsumptie€3,- per consumptie
Huisgemaakt gebak€2,50 per stuk
Poffertjes€4,- per portie van 10 stuks
Verse smoothies en sappen€6,- per stuk
Kilometervergoeding€0,25 per kilometer
Barista op locatie€30,- per uur

Wat kun je verwachten?

  • Natuurlijk een vriendelijke en gastvrije service van onze 2 professionele barista’s.
  • Alle producten zijn vers. De koffiebonen zijn vers gebrand en het gebak is vers gebakken. De poffertjes worden op locatie gemaakt, wat nog meer beleving geeft.
  • Er kan worden gekozen uit iedere soort koffie, dus er zit geen meerprijs aan cappuccino’s, flat whites of koffies met plantaardige melk.
  • Vanaf 50 gasten komen we met 2 barista’s langs om de koffie te serveren. Dit in verband met snelheid en het behouden van de kwaliteit. Zo kan iedereen van hun kop koffie genieten.
  • Ons huisgemaakt gebak wordt vers bereid met biologische producten en seizoenstoppingen. We hebben onder andere heerlijke muffins, brownies, boterkoek en vegan carrot cake voor bij de koffie.
  • Voor de poffertjes hebben we standaard een extra persoon nodig. Het tarief van deze persoon is ook €30,- per uur.